PC

Gearbox gotovo sigurno prikazuje Borderlands 3 krajem marta!

Fanovi Borderlands serijala, radujte se!

Večeras se na zvaničnom Tviter profilu izdavača i studija Gearbox pojavio tvit sa slikom koja nam snažno implicira da će Borderlands 3 najaviti 28. marta.

Sliku možete videti ispod, vizuelni stil je snažno u duhu Borderlands igara, a ako pogledate ugao gore desno, videćete da piše “treći” izlaz, što je još jedan hint.

Taj 28. mart je prvi dan PAX East gejming festivala, na kome će biti prisutan i Gearbox, tako da ćemo otkrivanje igre sasvim sigurno imati tamo.

Nadamo se samo da neće da nas dočekaju neka neprijatna iznenađenja, pa da umesto trojke dobijemo Borderlands Battle Royale.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top