PC

Gwent uskoro dobija Crimson Curse ekspanziju

Kartična igra bazirana na osnovu čuvenog Witcher univerzuma, Gwent, se razvija dosta tiho i polako donosi odlični novi sadržaj svim igračima koji je posvećeno igraju.

Jedna od većih novina koja nas očekuje krajem marta meseca je prva po redu ekspanzija zvana Crimson Curse. Ovaj novi sadržaj nam donosi priču o vampirima, gde se ponovo srećemo sa likom iz Witcher 3 Blood and Wine ekspanzije – Dettlaff van der Eretein.

Na osnovu zvanične objave studija CD Projekt Red pred igračima će biti izbor da li da se bore protiv ovog vampira ili da mu se pridruže u njegovoj potrazi za osvetom.

Crimson Curse u Gwent donosi preko 100 karata, 31 neutralnu i po 14 za svaku fakciju koja postoji, a očekuju se i nove mehanike koje će doći sa ovim kartama. Trenutno nije otkriveno puno karata, ali će to biti učinjeno kako se 28. marta bude približavao, što je zakazani datum izlaska ekspanzije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top