Vesti

Igrači organizovali protest u kojem neće igrati Anthem nekoliko dana zbog slabog loot-a

Anthem se pojavio u februaru i sa sobom je doneo dosta razočaravajuće iskustvo igračima koji su se nadali da će ih Bioware oduševiti igrom koja je dugo godina bila u produkciji.

Od velikog broja mana koje Anthem ima, jedna od njih je i slabi loot, glavna odlika svake looter-shooter igre, a situacija po tom pitanju se dodatno pogoršala nekoliko dana od izlaska igre nakon što su developeri nerfovali loot dropove.

Zbog toga besni igrači organizuju protest od 11-15. marta u kojem neće igrati Anthem, a cilj im je da odustajanjem od igranja osveste developere i da konačno krenu da dobijaju loot vredan uloženog vremena igranja.

Ovom bojkotu se odazvao veliki broj igrača koji su takođe razočarani slabim nagradama za svoje uloženo vreme, a tu su i oni sa izjavom da su već odavno prestali sa igranjem i da ih ni ispravljeni loot drop neće privući nazad. Videćemo kako će Bioware reagovati na sve ovo i da li će odraditi preko potrebne promene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top