PC

Kreatori Left4Dead serijala predstavili novu co-op zombie pucačinu – Back 4 Blood

Valve još uvek nije naučio da broji do tri, pa još nemamo objave od igrama kao što je Left4Dead 3.

Ipak, studio iza ovog kultnog serijala, Turtle Rock, ne sedi skrštenih ruku, već zajedno sa WarnerBros. Entertainment uveliko radi na novoj kooperativnoj zombi pucačini nazvanoj Back 4 Blood.

Developeri su u objavi iskazali da se igra zasniva na temeljima koje su postavili sa Left4Dead serijalom dok će ujedno iću napred sa novim gejmplej elementima i tehnologijom, čime će se značajno unaprediti formula.

Sjajno je videti da ćemo u nedostatku L4D 3 dobiti igru koja je zasnovana na tome sa novim elementima, jer većini verovatno nedostaje ovaj žanr multiplejer igara, koji je dosta izgubio na popularnosti u korist drugih survival i Battle Royale naslova.

Datum izlaska trenutno nije poznat, ali se zna da izlazi za PC, PS4 i Xbox One i da će se naplaćivati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top