PC

Loot postao još gori u Anthem-u sa najnovijom zakrpom

Anthem je od pojavljivanja bombardovan zakrpama i ispravkama kojima Bioware pokušava da ublaži greške sa kojima je igru predstavio igračkom auditorijumu.

Te zakrpe su uglavnom vodile ka boljem iskustvu igranja, ali ne i najnovija, 1.0.4 zakrpa.

Ona rešava problem sa dugim ekranom za učitavanje, donosi nove endgame modove, a Bioware je objavio da je i loot dosta bolji.

Ipak, u praksi to nije slučaj, pošto su igrači na Redditu otkrili da je stanje sa lootom u ovoj igra sada zapravo gore nego što je bilo.

Razlog za to leži u tome što tokom igranja u Strongholdima više nemate zagarantovano masterwork oružje, a i saigrači mogu sakupljati loot za vas pa će vam se inventar vrlo brzo iskpuniti beskorisnim predmetima i oružjem.

Igrači su takođe uputili na to da je polovina predmeta koja se može naći u strongholdima i tokom slobodnog igranja zamenjena sa materijalom za kraftovanje, što dovodi do toga da ima znatno manje loota nego što ga je pre bilo.

Developeri su nakon ove objave rekli kako se to nije namerno urađeno, već je reč o bagovima koje trebaju rešiti što pre.

Anthem 1.0.4 Update: The loot portion of this update is a complete disaster and actually a regression from what it was before from Games

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top