PlayStation 4

Nakon povlačenja iz prodaje zbog kokain skandala, preostali primerci igre Judgment su značajno poskupeli

Pre oko par dana je japansku industriju zabave potresao skandal vezan za glumca Pjera Takija, koji je uhapšen zbog kupovine i posedovanja kokaina.

Narkotici su veoma kontroverzna i tabu tema u japanskom društvu, pa je sve ovo dovelo čak i do toga da je igra Judgment iz Yakuza serijala povučena potpuno iz prodaje nakon tri meseca od izlaska, jer je u njoj Pjer davao glas jednom od vođa porodice jakuza.

SEGA je momentalno ne samo stopirala prodaju, već je i brisala svaki oblik reklamiranja igre i trenutno razmatraju šta će biti sa svetskim lansiranjem naslova, koji je trebao da se desi u junu.

U međuvremenu, zbog ovog povlačenja iz prodaje, PS4 diskovi igre koji još uvek cirkulišu, su ni krivi ni dužni postali svojevrsne kolekcionarske  stvarčice, jer će, kako stvari stoje, to sada bidi jedini primerci igre u kojima će Pjer i dalje davati glas, jer se planira da se on potpuno izbaci iz igre i glas njegovog karaktera zameni novim glumcem.

Pa se tako po prodavnicama preostale kopije igre sada prodaju po cenama i do 100 dolara, u odnosu na regularnih ~60 koliko je igra koštala, a na crnom tržištu ova brojka ide i na gore.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top