PC

Nakon Sonija, i EA odustao od konferencije na ovogodišnjem E3

Verovatno jedno od najvećih iznenađenja koje smo čuli krajem prošle godine jeste odluka Sonija da u 2019. godini se ne pojavi na E3, i tako po prvi put u skoro 25 godina istorije ovog najvećeg gejming događaja na svetu, ostaćemo uskraćeni za prezentaciju PlayStation naslova na njemu.

Sada se sličnoj odluci pridružuje i Electronic Arts, koji doduše neće u potpunosti se povući sa E3, ali više neće držati tradicionalni veliki šou na kome će pričati o novitetima i prikazati po prvi put neke nove igre.

Umesto velike EA konferencije, EA ove godine planira da održi ponovo EA PLAY, koji je neka vrsta trodnevnog događaja gde će razni gosti i gejming persone igrati nove i stare naslove, otkrivati nove stvari i gde će posetioci imati priliku da po prvu put probaju nov sadržaj.

EA PLAY će se održati od 7. do 9. juna u Holivud Paladijumu, i biće besplatan za prisustvovanje svakom ko želi.

Ruku na srce, prošlogodišnja Electroinc Arts E3 konferencija je bila jedna od svakako najgorih koje smo imali prilike da vidimo, tako da nije ni čudo da EA želi da se distancira od toga. Svakako se smanjuju i troškovi produkcije, ali i očekivanja publike, pa su manje šanse za negativan PR.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top