Gadgets

Ne treba vam pancir kada imate ovaj monitor

S vremena na vreme često čujemo neke čudne i nesvakidašnje priče, ali do sada još nismo pročitali da je monitor nekome spasio život.

No, izgleda da sada i to možemo da precrtamo sa liste, jer je izvesni Erik Gan preneo pre par dana svoje iskustvo, zajedno sa slikama, gde mu se desilo da je njegova kuća sasvim slučajno bila kolateralna šteta pucnjave na ulici u 4 ujutru, i da je čak pet metaka uletelo u stan, i na njegovu sreću, ni jedan ga nije pogodio, ali jeste njegov zakrivljeni monitor MSI Optix G27C2.

Očekivali bismo neko katastrofalno oštećenje i rupu kroz koju može da se gleda, ali ne, monitor je pogođen pozadi i jedva da je oštetio i tu pozadinsku stranu, i slika radi sasvim normalno.

Erik je ovo podelio sa ljudima na Tviteru, tagovao je i MSI, koji je bio oduševljen pričom i rešio je da mu pošalje potpuno novi monitor. Svakako lep gest, ali i odlična reklama za kompaniju, jer eto, sada mogu da kažu da ni meci ne mogu ništa njihovim proizvodima.

Na kraju je od potencijalne nesreće ipak ispala, koliko toliko, pozitivna priča.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top