PC

Novi apdejt za Fallout 76 donosi mogućnost pravljenja alkoholnih napitaka

Fallout 76 je i dalje prepun problema i bagova koje je Bethesda obećala da će postepeno otklanjati, ali pre toga dobijamo mogućnost pravljenja rakije u ovom post-apokaliptičnom multiplejeru.

Dobro ne baš rakije, ali ćemo svakako sa apdejtom, čiji je dolazak zakazan za 12. mart, imati i tu mogućnost da spravljamo alkoholne napitke pomoću fermentacione i sličnih stanica.

Međutim, igrači to neće dobiti tek tako, već morati rešiti misiju Wasted on Nukashine. Nakon toga, pomenute stanice će se koristiti za spravljanje napitaka koje će ojačati igrače, ali se preterana upotreba ne preporučuje jer vrlo lako mogu završiti u nekom jarku digitalne Zapadne Virdžinije.

Kako je otkriveno na zvaničnom blogu, pivo daje stabilnost pri nišanjenju i veću štetu u sukobu sa životinjama, a viski daje takve efekte da melee udarcima nanosite štetu neprijateljima, ali ujedno i sebi. Tu je i tekila kod koje imate šansu da dobijete neku bolesti ili da vam se utoli glad kada izvršite uspešni napad hladnim oružjem.

Nadamo se da igrači neće provoditi previše vremena “pored kazana”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top