PC

Novi DLC za Dead Cells predstavljen fantastičnim animiranim trejlerom

Pored toga što je Motion Twin najavljivao izuzetno zanimljivo gejmplej iskustvo sa mešavinom roguelike i metroidvania elemenata za Dead Cells, ono što je privuklo igrače je bio i fantastični animirani trejler.

Tako i sada za najavu velikog besplatnog DLC-a dobijamo animirani trejler u istom stilu. Video šarenoliko prikazuje šta nas sve čeka sa Rise of the Giant ekspanzijom, ogromni boss, novi neprijatelji, ali i novo oružje.

U brojkama, čeka nas 10 različitih vrsti neprijatelja, 10 oružja poput Giant Killera i Boi sekire(po uzoru na God of War). Tu su i 3 nova skilla koje igrači mogu steći tokom igranja.

Za kraj, oni koji uspeju da pređu novine u celosti i prođu džinovskog bossa, imaju prilike da istraže skriveni nivo koji služi kao novi završetak priče.

Rise of the Giant DLC je dostupan od 28. marta.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top