PC

Novi Sekiro trejler nas vodi kroz priču i gejmplej mehanike

Ostalo je još samo par dana (22. mart) do izlaska najnovijeg čeda studija From Software, mračne samurajske avanture Sekiro: Shadows Die Twice i atmosfera se opasno zahuktava.

U to ime je sinoć stigao i novi trejler koji nas kroz pet minuta upoznaje sa osnovama igre, za slučaj da do sta niste imali vremena da gledate sve silne trejlere, snimke, intervjue i ostale stvari.

Najpre nas upoznaje sa pričom, ko smo mi i koja je naša uloga u svetu igre, a zatim nas vodi kroz gejmplej mehanike, objašnjavajući koja je uloga naše prostetičke ruke i na koji način sve možemo da je koristimo i unapredimo, kako za situacije u borbi, tako i van borbe. Tu su stvari od kuke, preko čeličnog kišobrana do bacača plamena, tako da će sasvim sigurno svako da nađe ono što odgovara njegovom stilu igranja.

Da vam ne bismo sve prepričavali, pogledajte i sami novi trejler i uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top