PC

Novi trejler za Rage 2 nas upoznaje sa ludarijama koje nas očekuju

Bethesda, id Software i Avalanche već dugo spremaju nastavak igre Rage iz 2011. godine, i po svemu sudeći sprema nam se veoma dobro iskustvo jurcanja po postapokaliptičnom svetu sa raznim manijacima.

Najnoviji trejler je tu da nas ponovo podseti šta nas očekuje. Ovaj video je fokusiran na igrače koji su predstavljeni kao “superheroji pustoši”, a indirektno možemo videti kakve nas dužnosti čekaju uz takvu titulu.

Tu spada pucanje na divljake, dezintegracija divljaka, bacanje divljaka sa litice, mlaćenje divljaka… shvatili ste već. U ponudi imamo gomilu različitih oružja za ostvarivanje tog cilja. Tu između ostalih, spadaju zolje, revolveri i naoružana vozila, a najzanimljivije od svih je ono čiji su projektili neka vrsta magneta.

Rage 2 stiže 14. maja za PC, PS4 i Xbox One, a ispod možete uživati u trejleru sa šmekom akcionih filmova 80-ih godina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top