PlayStation 4

Otkriveno da se sprema još neka Playstation 4 ekskluziva koja tek treba biti najavljena

Pošto se več uvekliko govori o tome da će tokom ove godine biti predstavljene nove konzole kompanija Soni i Majkrosoft, logično je za očekivati da nema još puno ekskluziva koje treba da če pojave za ovu generaciju.

Izgleda da nije tako, barem kada je Playstation 4 u pitanju, pošto je Kolin Morijarti otkrio da je u pripremi još jedna “veoma značajna” ekskluziva koja još uvek nije predstavljena javnosti.

Nije otkriveno o kakvoj je igri reč, ali se govori o tome da je igra second party tipa, odnosno da na njoj radi studio koji nije u Sonijevom vlasništvu. To ne znači da nas očekuje neka slabija igra, jer su igre tog tipa bile Spider-Man, Horizon Zero Dawn, Until Dawn, Detroit: Become Human i slične.

Pre pojave Playstation 5 nas očekuje još jedna igra pored Days Gone, Last of Us 2, Death Stranding i Ghost of Tsushima i jedva čekamo da vidimo o čemu se radi.

Šta vi mislite?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top