PC

Rat klonova stigao u Battlefront 2 sa novim modom igranja

Electronic Arts ne odustaje od dodavanja novog sadržaja u Star Wars: Battlefront 2 iako je samo lansiranje igre zabeleženo kao jedno od najgorih u istoriji sa užasnom progresijom i predatorskim mikrotransakcijama.

Najnoviji paket sadržaja koji je besplatan za sve igrače dolazi iz Clone Wars ere sa potpuno novim modom igranja.

Radi se o Capital Supremacy modu, u kojem se dva tima od po 20 igrača bori za kontrolu nad 5 objektiva, čije “hvatanje” omogućava pozivanje pojačanja koja će pomoći za dolazak do glavnog cilja – neprijateljskog broda i njegovog uništenja.

Mod je dosta zabavan za igranje, pogotovu u fazi zauzimanja objektiva, pa će tako većina igrača koji uskoče da zaigraju Capital Supremacy biti oduševljeni.

To nije sve, jer apdejt dodaje i izmenjene borbe svetlosnim sabljama, koje su sada dosta epskije, kao i niz drugih poboljšanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top