PC

Resident Evil 2 već nadmašio RE7 po prodaji

Resident Evil 2 sa kraja prošlog milenijuma je sam po sebi naslov koji je zauzeo posebno mesto u srcu mnogih fanova, pa je dolazak rimejka u januaru sa oduševljenjem prihvatio ogroman broj igrača.

O tome najbolje govori prodaja igre nakon skoro dva meseca postojanja,  gde je Resident Evil 2 na Steamu već dostigao preko milion prodatih kopija čime je premašio prethodnika – Resident Evil 7.

Tačne brojke nisu poznate, ali SteamSpy beleži da sedmica još uvek nije premašila cifru od milion prodatih kopija na Steam platformi.

Detalja o ukupnoj prodaji, i tome kako se PC verzija Resident Evil 2 nosi sa PS4 i Xbox One verzijama trenutno nema, ali bismo svakako hteli da znamo koja platforma je primamljivija kada je u pitanju ovaj zombi shooter.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top