PC

Tacoma je besplatna na Humble Bundle u naredna 3 dana

Dobri Humble Bundle se vratio praksi deljenja besplatnih igara širokom igračkom auditorijumu, pa tako posle Grid 2, ove nedelje imamo prilike da ugrabimo naslov zvani Tacoma.

Radi se o narativnoj avanturi smeštenoj u daleku budućnost, koja sa sobom nosi bogati priču sa više završetaka i bogatim svetom. Igru možete preći za svega 2-5 sati pa je prava vikend razonoda.

Kako biste je imali u svom vlasništvu, potrebno je samo da se putem ovog linka prijavite na Humble Bundle newsletter i igra stiže mejlom i ostaje zauvek u vašem vlasništvu.

Samo požurite pošto promocija traje u naredna tri dana – do nedelje, 24. marta, u 18 časova.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top