PC

The Division 2 dobio trejler u čast izlaska

Dosta ranije pre zvaničnog izlaska, The Division 2 je dobio launch trejler, koji se pridružio gomili ostalih videa koji nam predstavljaju nove detalje o igri.

Ovaj trejler nas upoznaje sa pričom u koju ćemo uskoro uskočiti i govori o dolasku specijalnih jedinica, na čijoj smo mi strani, u Vašington sa ciljem borbe protiv profesionalne organizacije zvane Black Tusk, koja želi da se osigura da se mir i vlast kakva je nekad postojala ne vrati.

Trejler je dosta zanimljiv i služi kao odličan uvod u priču, a The Division 2 ima dosta toga da ponudi i nakon izlaska putem sezonskih dolazaka ekspanzija i apdejtova, koji će potpuno besplatno donositi novi sadržaj u vidu teritorija, neprijatelja i još dosta toga.

The Division 2 izlazi 15. marta za PC, PS4 i Xbox One, a oni koji poseduju gold i ultimate ediciju dobijaju pristup 3 dana ranije.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top