PC

The Outer Worlds će imati Survival mod igranja

U proteklom periodu nismo imali neke RPG naslove koji su se preterano isticali po kvalitetu, od kojih je verovatno najveće razočarenje bio Fallout 76. Baš iz tog razloga igrači očekuju dosta od The Outer Worlds, najnovijeg naslov iz kuhinje studija Obsidian.

Nedavno nam je otkriveno to kako će izgledati borba u ovom RPG-u, kao i koliko ćemo sati provesti u prelasku kampanje, a sada je došao red na detalje o dodatnom sadržaju.

Developeri igre su za Game Informer otkrili sa će Outer Worlds ponuditi igračima i survival mod, simbolično nazvan Supernova, koji će biti poprilično izazovan. Igrači će ovde moći da rade sve što i u normalnom modu igranja, ali će morati strogo da paze na spavanje, ishranu, rehidrataciju i ostale slične elemente.

To naravno nije sve, jer možemo očekivati još različitih modova, koji će se dopasti igračima koji vole izazove, ali i one koji samo žele da istražuju bez većih pretnji, o čemu možete više saznati u Game Informer podcastu.

Zvanično, datum izlaska još uvek nije poznat, ali je greškom na Steamu otkriveno da The Outer Worlds stiže već početkom avgusta, a nadamo se da će se to i ostvariti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top