Vesti

Trejler za novi DOOM film je tu, i publika nije oduševljena

Filmova rađenih po video-igrama nikada kraja i uglavnom su bili poprilično loši, do te mere da to postane komično, naravno, svaka čast kvalitetnim izuzecima.

Loš je bio i film Doom iz 2005. godine, rađen po istoimenoj kultnoj igri, no sada nam stiže i drugi DOOM film, pod imenom Doom: Annihilation.

Po onome što vidimo na trejleru, izgleda da ljudi koji stoje iza filma baš i ne razumeju sirovu srž Doom serijala i ono što publiku privlači ovim igrama. To su pre svega teško makljanje demona i Doomguy, a u trejleru jedva da vidimo demone, a Doomguya uopšte nema niti će verovatno biti deo filma.

Umesto toga vidimo gomilu nekih ljudi, i posebno jednu curu kao glavnu protagonistkinju filma. Nemamo ništa protiv devojke, ali ima jednu manu – nije Doomguy.

Izgleda da je i publika ne baš oduševljena novim filmom, pa je trejler masovno ocenjen palčevima dole na Youtubeu. Čak su se i Bethesda i id Software otvoreno oglasili preko Doom tviter profila, kako bi se javno distancirali od filma, rekavši da nemaju veze sa istim.

U svakom slučaju, film bi trebalo da se pojavi na jesen, i neće biti u bioskopima, već samo na striming platformama, a na filmu radi studio Universal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top