Nintendo Switch

Trine 4 stiže ove jeseni

Nakon otkrivanja krajem prošle godine, o Trine 4 se nije saznalo mnogo novih detalja, ali je sada studio Modu Games rešio da otkrije kada možemo očekivati izlazak ove igre.

Trine 4: The Nightmare Prince, kako glasi puni naziv ove igre, možemo očekivati ove jeseni za PC, PS4, Xbox One i Switch, ali tačan datum izlaska nije pružen. Ono što je otkriveno je da će četvrti deo izaći zajedno sa Ultimate kolekcijom koja okuplja sve delove u jedan paket po ceni od 50 dolara. Sa ultimate edicijom se dobija i mapa sveta u fizičkom izdanju, a u digitalnom igrače očekuje muzika i artwork iz igara.

Trine 4 će održati stil animacije prethodnika, samo što su dodatno prolepšane, a igrače očekuje novi i poboljšani sistem borbe, kao i lokalni ili onlajn multiplejer za do 4 igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top