PC

Valve predstavio svoj VR uređaj nazvan Index

U trku za dominaciju na polju zabave u virtuelnoj realnosti se uključio i Valve, koji je gotovo iznenada predstavio svoj VR headset, prosto nazvan Index.

VR uređaj je predstavljen stranicom na Steamu na kojoj trenutno nema drugih detalja sem poruke sa tekstom “Upgrade your experience” i naznake da nas u maju očekuje nešto. To nešto može da znači ili početak prodaje ili da će data biti otkriveno više detalja.

VR igara na Steamu nikako ne manjka i njihova ponuda raste svakim danom, pa je ovo logičan potez kompanije Valve, ali sada ostaje da vidimo šta će Index VR ponuditi u odnosu na ostalu konkurenciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top