PC

Ako ste voleli da se igrate autićima kao mali – stiže Transport Fever 2!

Autor ove vesti je kao dete uvek bio fasciniran transportnim mašinama i obožavao je da se igra na onim tepisima koji na sebi imaju iscrtane puteve i vozićima, ali ipak ga to na kraju nije privuklo da mu bude i životni poziv.

No, ljubav prema logistici je ostala, i redovno sam je uspunjavao raznim tajkun igrama i menadžerskim simulacijama.

Danas nas je posebno obradovao trejler koji je stigao za nastavak igre Transport Fever iz 2016. godine, fantastične simulacije saobraćajnih mreža na svim poljima, od puteva i pruga, preko aviona i brodova.

Igra izgleda još lepše nego prvi deo, a nadamo se da će to biti propraćeno i brojnim novinama i poboljšanjima, jer iako je igra bila dobra, nije da nije imala svojih mana i nedostataka.

Igru možemo igrati kroz razna istorijska doba, od 1850. godine do danas, i na raspolaganju će nam biti preko 200 modela raznih vozila, kao i sandbox mod za igranje, ali i prava istorijska kampanja.

Transport Fever 2 stiže negde na jesen ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top