PC

Bioware zapošljava ljude da poprave loot u Anthemu

Anthem je od samog pojavljivanja bio katastrofa za igrače i za same developere, studio Bioware, gde i dalje postoji nebrojeno mnogo problema sa loot elementom u igri, a rešenja ni na vidiku.

Bioware, sa svojim trenutnim resursima, izgleda da ne može da učini mnogo toga, pa se okrenuo traženju sveže radne snage koja će raditi na redizajniranju loota u Anthemu.

Bioware je na jednom od sajtova za zapošljavanje objavio da traži Senior Systems dizajnera sa iskustvom u loot sistemima kako bi radio na igri Anthem i kreirao zadovoljavajući loot sistem koji će odgovarati igračima.

Lepo je videti da Bioware ne odustaje od ove igre i da želi da ispravi ove greške, ali ipak je ovo trebalo znatno ranije da se uradi(pre nego što se igra uopšte pojavila). Na ove promene ćemo verovatno čekati mesecima, jer je tek započet proces zapošljavanja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top