PC

Blizzard neće biti prisutan na Gamescom 2019

Iako je postojao strah da Blizzard ove godine prosto neće ni održati njihov čuveni festival BlizzCon, taj strah je ipak otklonjen pre par dana, kada je BlizzCon 2019 zvanično najavljen.

Ipak, jedna druga stvar se na kraju obistinila. Blizzard ove godine neće bizi na Gamescom festivalu, gde je tradicionalno zauzima veliko mesto i bio je jedna od glavnih izvođača, obično zazevši centralno mesto u nekoj od glavnih hala, sa nekoliko velikih objava.

Ovo smo saznali danas u kratkom obaveštenju na sajtu Blizzarda, gde se kaže da je ovo deo ovogodišnjeg “fokusiranja na razvoj trenutnih projekata” i da će se narednih godina vratiti na festival.

Takođe, kažu da “jedva čekaju” da nam pokažu na čemu to tačno rade, tako da se nadamo da ćemo ove godine zapravo saznati koje su sve to nove igre koje Blizzard priprema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top