PC

Broj igrača u Borderlands igrama se učetvorostručio zahvaljujući najavi trećeg dela

Dugo se čekalo na najavu trećeg dela u Borderlands serijalu i kada je Gearbox konačno predstavio igru na PAX East sajmu, fanovi su je sa oduševljenjem prihvatili.

To oduševljenje je preneto i na ostale Borderlands igre, u kojima se broj igrača na Steamu uvećao za 4 puta od najave novog dela i to važi Boderlands 2, The Pre-Sequel, ali podaci broj igrača na konzolama ne postoje.

Osim najave Borderlands 3 za povećan broj igrača je zadužena i velika rasprodaja na Steam platformi u kojoj su Borderlands 2 i Pre-Sequel sa svim dodatnim sadržajem sniženi za 94%, pa se tako mogu uzeti za samo 14$, umesto 235.

Ovaj povećani broj igrača dolazi i kao neki vid ohrabrivanja developera i izdavača da Borderlands 3 izađe na Steamu, a ne na Epic Games prodavnici, kao što se šuška ovih dana.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top