Nintendo Switch

Čak tri nova trejlera pred izlazak Mortal Kombat 11

Ostalo je još svega nekoliko dana do izlaska jedaneste igre u čuvenom serijalu tabačina Mortal Kombat i čini nam se da je marketing tim iza igre rešio da nas nahapuje najviše do sada.

Juče i danas smo dobili čak tri nova trejlera za Mortal Kombat, i čini nam se da će to biti i poslednja tri pred izlazak igre.

Jedan nam i zvanično prikazuje čuvenog negativca serijala, Shao Kahna, koji je deo preorder bonusa kao igrivi karakter.

Drugi nam prikazuje kako će igra izgledati na Ninteno Switchu, gde izlazi kada i za sve ostale konzole. I pored očiglednog spuštanja kvaliteta grafike, sama činjenica da će igra raditi tako glatko u pokretu je sjajna, idealna prilika da opikate neke tuče dok se vozite busom.

I na kraju treći, “launch” trejler, koji nam najavljuje izlazak igre za par dana iz legendarnu numeru za koju smo se pitali kada ćemo je ponovo čuti.

Uživajte u sva tri:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top