PC

Ekspanzije nisu u planu za Star Wars Jedi: Fallen Order

Tokom vikenda je i zvanično predstavljen Star Wars Jedi: Fallen Order sa sve trejlerom i otkrivanjem detalja da će igra biti čistokrvni singlplejer, što se fanovima dosta dopalo.

Developeri su rešili da otkriju još detalja o igri kroz odgovore na pitanja radoznalih igrača na Twitteru. Jedno od pitanja je bilo usmereno na to da li se očekuje neki dodatni sadržaj za Jedi: Fallen Order u vidu DLC-a koji bi dodatno proširili priču.

Od jednog od developera je stigao odgovor da nema planova za DLC, jer je glavni cilj studija Respawn da igračima pruže jaku, i pre svega samostalnu, priču.

Ovo je dosta pametna i poštena odluka, jer znamo da će priča biti kompletna i neče primoravati igrače da kupuju dodatni sadržaj kako bi dobili kraj, ali to ne isključuje mogućnost da igra dobije neku ekspanziju nakon izlaska ako studio nađe materijala za tako nešto.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top