Vesti

Halo Infinite će imati Battle Royale koji će biti znatno drugačiji od svih do sada

Novinar Bred Sems je izbacio novu epizodu emisije “Sams Report” u kojoj između ostalog priča i o najnovijoj Halo igri, Halo Infinite, gde nam iznosi par zanimljivosti.

Ono što smo već znali je da će igra imati neverovatni budžet od 500 miliona dolara, što njegove insajderske informacije potvrđuju, jer kako kaže “biće negde oko te brojke”.

Dve nove informacije koje je izneo jesu to da se uveliko sprema E3 trejler koji bi trebao da sve obori s  nogu, ali i ono što smo verovatno svi već potajno znali – igra će imati Battle Royale komponentu.

Prema njegovim izvorima, to neće biti klasični Battle Royale, i znatno će se razlikovati od onoga što danas vidimo u igrama kao što su Apex/PUBG/Fortnite, jer će developeri želeti, da kada igra stigne, unesu nešto revolucionarno i u Halo duhu, što će privući publiku nečim novoponouđenim.

Ostaje nam da sačekamo E3, pa ćemo tada možda imati i zvaničnu promociju ovog BR moda u Halo Infinite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top