Nintendo Switch

Hellblade: Senua’s Sacrifice uskoro i za Switch igrače

Hellblade: Senua’s Sacrifice je prešao dugačak put od pojavljivanja 2017. godine, kada se prvobitno pojavila samo za PC i PS4. Prošle godine se pojavila i za Xbox One uređaje, gde je dobra suma novca od kupovine otišla u humanitarne svrhe.

Sada je red došao da avanturu nordijske ratnice Senue ispratimo i na Nintendo Switch konzoli, gde će se Hellblade pojaviti 11. aprila.

Hellblade Senua’s Sacrifice je zanimljiva avantura koja nas vodi kroz um ratnice Senue koja želi da svog muža vrati iz mrtvih, a na tom putu se susreće sa raznim nemanima koje pokušavaju da je zaustave.

Na igri je radio i domaći studio 3Lateral, a na Hellblade-u su radili i neurohirurzi radi što realnijeg prikaza psihičkog stanja protagonistkinje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top