PC

Milioner želi da napravi “pravi” Battle Royale na svom privatnom ostrvu

Kada imate jako, jako, jaaaako puno para, obične stvari vam nekako postanu dosadne i želite nešto više, nešto što nije dostupno običnim smrtnicima i zato često čujemo da se raznorazni bogataši “iživljavaju” na razne načine.

Jedan takav bogataš je video pomamu za Battle Royale žanrom i želeo je da svoje bogatstvo i moć iskoristi kako bi na privatnom ostrvu napravio svoj lični “pravi” Battle Royale događaj.

Dobro, ne baš potpuno pravi, neće se takmičari poubijati do smrti, jer će se borati sa Airsoft (vazdušnim) puškama, ali kod ovakvih stvari nikada ne znate šta može poći naopako, skoro pa kao idealni scenario za film sa jezivom završnicom, pogotovo ako su umešane i velike pare, a jesu, jer pobednik, odnosno onaj ko ostane poslednji na nogama nakon tri dana, bi navodno dobio nagradnu od 100 000 funti.

Detalji se i dalje ne znaju, i za sada su sve glasine koje se prenose preko nekih foruma i portala, ali se kaže da je sve već uveliko u produkciji i pripremi, tako da izgleda da nam se ovakav doživljaj stvarno približava.

Da podsetimo, sam ovaj žanr nosi ime po filmu Battle Royale, koji govori upravo o distopijskoj budućnosti gde se ljudi ubijaju u arenama do smrti zarad zabave, film koji je inspirisao i američki film The Hunger Games.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top