PC

Nova kineski zakoni će zabraniti poker i krv u video u igrama

Kina je već od ranije jako poznata po dosta rigoroznim zakonima kada su video igre u pitanju, sa jako velikom kontrolom nad igrama koje će biti puštene u prodaju u ovoj državi.

Sada su uvedeni i novi zakoni i mere kojima se treba stati na put kako bi se sačuvala omladina.

Te mere uključuju zabranu pokera i generalno igara koje imaju elemente kockanja u njima, tu je i zabrana krvi i to one bilo koje boje. Isto tako, zabranjene su igre koje govore o prošlosti i periodu kada je kina bila imperija.

Ovime se želi stati na put kockanju i nasilu koje se nalazi u svakojakim oblicima, ali će nažalost mere imati negativne posledice po male developere, kojima će biti najteže da se prilagode ovim promenama.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top