PC

Nove opcije za bezbednost naloga stižu na Epic Games platformu

Epic Games je čvrsto ušao u borbu protiv Steama sa obezbeđivanjem brojnih ekskluziva, ali kod funkcionalnosti i bezbednosti platforme se nije baš mnogo radilo.

Ova kompanija planira da sporijim tempom nadogradi svoji platformu i ne žuri se u dodavanju novih opcija, pa tako kao jednu od inače važnih novina dobijamo tek tokom ove godine.

Radi se o poboljšanoj bezbednosti naloga korisnika platforme. Ona će doći u vidu potrebne verifikacije novih naloga putem mejla, prijavljivanje putem koda koji se dobija porukom, kao i dodatne metode za potvrdu identita. Otkriveno je da se koristi softver za praćenje naloga i detekciju onih koji su kompromitovani kako bi se izbegle dalje malverzacije.

Epic Games je ranije imao problema sa bezbednošću naloga na platformi, gde je gomila Fortnite naloga bila hakovana, pa je dobro videti da se nešto radi povodom toga, ali je svakako trebalo ranije uključiti ove opcije.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top