PC

Očekuje nas nova vrsta štete u Borderlands 3

Borderlands 3 će se pojaviti sa prepoznatljivim humorom i napucavanjem koje smo obožavali u prethodnim delovima serijala, ali će Gearbox ujedno implementirati i neke nove elemente.

Sada je otkriveno da nas u ovoj igri očekuje nova vrsta štete koje se moramo paziti. U pitanju je radijacija, koja dolazi na mesto slag vrste štete.

Radijacija će nanositi štetu tokom vremena karakterima u igri, i ujedno će ih načiniti ranjivijim na određeno vreme, što je efekat sličan onom koji je slag imao. Taj period ranjivosti je savršen, pošto će neprijatelje biti znatno lakše eliminisati nego bez njega.

Videćemo da li će biti otkrivene još neke vrste ovih gejmplej elemenata  pre nego što Borderlands 3 izađe 13. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top