PC

Octopath Traveler u junu dolazi na PC

Octopath Traveler se sredinom prošle godine pojavio ekskluzivno za Nintendo Switch uređaje gde je pokupio dosta fanova svojim stilom animacije i gejmplej elementima, pa je dostigao čak 1.5 miliona prodatih primeraka.

Sada je Square Enix, nakon pojavljivanja rejtinga igre za PC, na svom sajtu greškom otkrio da će ovaj RPG izaći i za PC putem Steam platforme u junu, tačnije 7. juna.

Obrisana objava govori o tome da će svi elementi koji su bili prisutni u Switch verziji biti i ovde, samo što će se gejmplej odvijati putem miša i tastature.

Ovo je dovoljna potvrda, ali se sada samo čeka da Square Enix i zvanično izda objavu koju neće obrisati i otkrije cenu igre na Steamu.

U budućnosti nas očekuje još Octopath Traveler igara, kako za mobilne, tako i za konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top