PC

Pagan Online, igra domaćeg studija Mad Head Games, od sada dostupna na Steamu

Domaći studion Mad Head Games je pod pokroviteljstvom kompanije Wargaming u proteklim mesecima naporno radio na igri insipirisanoj Diablo igrama – Pagan Online.

Ovaj naslov je sada i konačno dostupan igračima putem Steam Early Accessa po ceni od 27$ dolara.

Igra je bazirana na nordijskoj mitologiji sa odlično prikazanim svetom i legendama, gde ćemo proputovati u ulozi ratnika sa raznim moćima i sposobnostima koji su podeljeni po klasama.

Pored mnogih opcija za nadograđivanje karaktera postoji bogata kastomizacija kako bi se istakli po stilu.

Igra za sada deluje dosta zadovoljavajuće, a Mad Head Games će je unapređivati tokom boravka u Steam Early Accessu, pa tako možemo očekivati dosta novina.

Više detalja o igri možete pročitati u našem aprilskom broju časopisa Play!Zine, koji vas čeka na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top