PC

Počinje Reboot Develop Blue 2019!

Šesto po redu izdanje najznačajnije konferencije industrije video igara na ovim prostorima je danas svečano otvoreno.

U Dubrovniku se okupio veliki broj veoma važnih ljudi iz gejming industrije širom sveta, od izdavača i velikih developera, preko animatora, dizajnera, programera, pisaca, do brojnih manjih i nezavisnih studija koji žele da se predstave svetu.

Očekuje se da će na konferecniji govoriti preko 140 izlagača iz različitih oblasti industrije, sa ogromnim iskustvom iza sebe, što će umnogome pomoći ljudima koji su tu došli da nešto nauče i steknu i možda neke nove veze i poznanstva.

I predstavnik Play!Zine redakcije je na licu mesta, tako da narednih dana očekujte novine i na našem portalu, uživo iz Dubrovnika!

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top