PC

Prava borba za D.C. u The Division 2 počinje!

U prethodnim nedeljama smo imali prilike da uživamo u ogromnoj dozi sadržaja koju je The Division 2 imao da pruži i da se kao heroji borimo protiv svih pretnji koje krije postapokaliptični Vašington.

Međutim, borba za prestonicu i slobodu tek počinje, pošto je pred igračima prvi veći DLC za The Division 2 koji donosi utvrđenje neprijateljske organizacije, zvano Tidal Basin, koje je znatno teško infriltrirati pa će vam ovde definitivno biti potrebna pomoć ostalih igrača.

Sa ovim apdejtom dobijamo i 2 nova egzotična oružja, među kojima je moćni Nemesis snajper, kao i novu opremu za lakšu borbu protiv Crne Kljove.

To nije sve, jer je započet i specijalni događaj koji donosi zanimljiva odela za igrače, a za one željne PvP nadmetanja, tu je i nova mapa.

U narednim mesecima nas očekuje još epizodnih misija koje donose gomilu izazova i vredne opreme potpuno besplatno za sve igrače.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top