PC

Rage 2 ima šifre za varanje

U proteklih nekoliko godina su čuveni cheatovi otišli u zaborav u korist mikrotransakcija koje se nalaze i u singlplejer naslovima, pa su tako jako retki naslovi koji nam dozvoljavaju da ludujemo u igrama prostim unosom nekoliko kodova.

Jedna od retkih igara koje uskoro očekujemo i koja dolazi sa šiframa za varanje je Rage 2. Bethesda je objavila da će ovaj postapokaliptični šuter imati niz kodova koji će pružati razne povlastice.

Postojaće kodovi koji omogućavaju igračima da budu bogovi i eliminišu neprijatelje jednim udarcem, da kontrolišu elektricitet, da pozovu saborce, kao i da koriste sedište koje će izbaciti ceo avion umesto igrača.

Šifre neće biti dostupne u potpunosti od samog početka, već će ih igrači nabavljati od čarobnjaka koji je prisutan kao NPC u Rage 2, ali Bethesda napominje da vam neće trebati pravi novac da biste do njih došli.

Uz sve ovo, i čuveni NBA Jam spiker, Tim Kitzrou, pozajmljuje svoj glas tako što će pokrivati sve što igrač radi i dok raznosi neprijatelje, što možete videti i čuti u videu ispod.

Rage 2 izlazi 14. maja za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top