PC

The Division 2 dobija test servere

Verovatno ste već nebrojeno puta slušali o tome šta će sve The Division 2 dobijati u narednih godinu dana kao deo aktivne podrške od strane kompanije Ubisoft.

U pitanju je dosta novog sadržaja u vidu priča, teritorija, gejmplej elemenata i raznih spravica i oružja. I ranije smo imali ovakve igre, najbolji primer je sam originalni The Division, gde se dešavalo da novi apdejt i sadržaj totalno poremeti gejmplej i igru.

Ubisoft ne želi da se tako nešto desi, ili da im se ponovi greška zbog koje igrači nedavno nisu dobijali signature municiju, pa zato otvaraju test server za The Division 2.

Sve novine će prvo morati da budu neko vreme prisutne na test serveru kako bi developeri bili sigurni da je sve u redu pre nego što se prebaci na live verziju ovog luter šutera.

Test server će uskoro postati dostupan samo za PC igrače putem zasebnog klijenta na uPla-u.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top