Vesti

The Division 2 krije gde nas vodi naredni Assassin’s Creed?

Ove godine nećemo dobiti novu Assassin’s Creed igru, što je Ubisoft i sam potvrdio, ali to ne znači da se neće govoriti ništa o igri koja će se eventualno pojaviti.

U februaru se pojavila glasina koja govori o tome kako će sledeći AC nositi nazi Legion i da će biti smešten u Rimu, čime se neće daleko otići od antičke Grčke i Egipta iz prethodnih delova, ali sada su igrači pronašli zanimljivi tizer unutar druge igre ove kompanije.

To je The Division 2, u kojem su igrači na jednim od postera pronašli sliku koja upućuje na to da će nas sledeći Assassin’s Creed odvesti u zemlje vikinga.

Poster prikazuje vikinga koji u ruci drži čuveni predmet oko kojeg se radnja i vrti u Assassin’s Creed serijalu – Apple of Eden. Ovo upućuje na to da nas čeka drugačija avantura ali svakako uzbudljivija.

Ipak, zvanična potvrda ne postoji, ali već od ranije znamo da Ubisoft ume da na suptilni način predstavi nešto novo na čemu radi, kao što je svemirska igra Pioneer koje je pronađena unutar samog Watch Dogs 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top