PC

Trine 4 vraća serijal korenima

Na Trine serijal se gotovo potpuno zaboravilo od strane fanova, dok developeri uporno rade na četvrtom nastavku u serijalu, za koji sada obećavaju da će vratiti serijal korenima.

Poslednja igra u serijalu je bila zanemarila čar i draž koju je nosila originalna 2.5D grafika u korist 3D okruženja, ali je iz velikog broja razloga došlo do jako mlakog prijema od strane fanova.

Sada, kako otkriva Gamespot, Trine 4 dolazi baš sa tom 2.5D grafikom, zato što je to ipak najbolji način da se iskuse svi elementi koje igra nudi.

Od ostalih detalja je poznato da ćemo kontrolisati 3 heroja sa zadatakom da pronađete nestalog princa. Ove heroje je moguće kontrolisati solo, ili u kooperativnom formatu sa drugim igračima, gde vas očekuju i nešto izazovnije zagonetke.

Trine 4 je donekle već i osigurao uspeh jer je dosta fanova oduševljeno podatkom da se razvojni tim za potrebe nove igre vraća korenima.

Trine 4 će se pojaviti negde do kraja godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top