PC

Upoznajte se sa oružjem i sposobnostima koje postoje u RAGE 2

Nedavno smo imali prilike da pogledamo čak 11 minuta gejmpleja kakav nas očekuje u RAGE 2, a sada smo dobili još jedan video koji detaljnije prikazuje sposobnosti i arsenal protagoniste.

U novom videu možemo videti razne revolvere, mitraljeze, rakete, kao i specijalna oružja za izvođenje raznih finesa poput promene gravitacije i sličnog.

Tu su i moći karaktera, poput Vortexa koji privlači protivnike u jednu tačku i barijere za zaštitu od neprijateljske paljbe, moćnog udarca iz vazduha i sličnog.

Na osnovu do sada prikazanog materijala lako možemo zaključiti da je RAGE 2 neverovatno zabavan i dosta je unapređen u odnosu na original, zbog jedva čekamo taj 14. maja, za kada je zakazan dolazak na police.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top