PC

Veštačka inteligencija višestruko povećava kvalitet tesktura u Fallout: New Vegas

Veštačka inteligencija ima sve širu primenu, i sa svakim danom se sreću situacije u kojima se ona pokazala izuzetno korisnom.

Tako je, na primer, jedan moder, DcCharge, pomoću veštačke inteligencije napravio HD Texture Pack mod koji u Fallout: New Vegas poboljšava teksture i do 4 puta u odnosu na original.

Veštačka inteligencija je odradila ogroman posao sa ovim modom, jer je poboljšano oko 13,000 tekstura za samu igru i preko 2,000 tekstura za DLC sadržaj.

Moder je koristio dosta različitih efekata kako bi postigao željeni rezultat, a vi možete uživati u ovom modu potpuno besplatno putem ovog sajta, gde možete i uporediti razliku između originala i poboljšanih tekstura.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top