PC

Ancestors: The Humankind Odyssey je nova Epic Store ekskluziva

Igra koja će nas sprovesti kroz istoriju ljudske civilizacije, Ancestors: The Humankind Odyssey, je u razvoju već gotovo 4 godine, a sada je došlo do odluke da se ovaj naslov pojavi kao Epic Store ekskluziva.

Period ekskluzivnosti će trajati godinu dana, a ova odluka dolazi od strane izdavača Take-Two koji je u prethodnim nedeljama već sklopio par ugovora sa Epic Gamesom, o ekskluzivnosti igara Borderlands 3 i Outer Worlds.

Šef kompanije Take-Two je izjavio kako će retko pratikovati ovu vrstu ekskluzivnosti, a da će čak i tada svi ti naslovi veoma brzo doći i na Steam.
Godinu dana baš i nije nešto kratak period, osim ako ga ne poredimo sa razdobljem koje pokriva Ancestors.

Trenutno se ne zna tačan datum izlaska ovog zanimljivog naslova, ali se on neće pojaviti pre početka naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top