PC

Avengers igra će konačno biti otkrivena na E3 sajmu

O Avengers igri se govori još od početka 2017. godine, ali od tada pa sve do sada o igri se jedino znalo da ona postoji i da se na njoj intenzivno radi.

Tek nedavno se otkrila nekolicina detalja vezanih za gejmplej, poput toga da će postojati napucavanje, borba prsa u prsa, stealth, boss bitke i slično.

Sve je to obradovalo fanove, ali jednostavno nije bilo dovoljno. Na svu sreću, sada je stigla i zvanična objava koja naglašava da će igra biti u potpunosti otkrivena na E3 sajmu 10. juna u 3 sata izjutra.

Marvelovi filmovi su u prethodnim godinama zarađivali ogromne cifre, pa je tako veoma čudno što nije bilo više igara vezanih za ove superheroje, već svega nekolicina.

Jedva čekamo da vidimo kako će ovaj Avengers projekat izgledati i koliko će nadomestiti čekanje na početak naredne MCU faze.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top