Nintendo Switch

Crash Team Racing Nitro-Fueled stiže sa velikim brojem opcija za kastomizaciju

Fanovi legendarne kart trkačine Crash Team Racing će narednih 40-tak dana brojiti jedan po jedan, dok 21. juna ne stigne Crash Team Racing Nitro-Fueled, rimejk koji pored originalne igre donosi i brojni drugi sadržaj.

Još novog sadržaja nam je predstavljeno sinoć u novom trejleru, i ovoga puta vidimo nešto što se po prvi put pojavljuje u Carsh igrama – veliki broj opcija za presonalizaciju vaših karaktera i vozila.

Tako ćemo za naše karaktere imati skinove i specijalne animacije proslave pobede, dok ćemo na kartovima moći da biramo boju, izgled šasije, točkove, i da dodajemo stvari kao što su sprejevi i logoi.

U trejleru ispod možete videti neke od dosputnih opcija i moramo reći da sve ovo izgleda sjajno, samo, imajući u vidu da je izdavač Activision, pomalo se plašimo potencijalne monetizacije ovoga. U zvaničnoj objavi je rečeno da će se nove stvari otključavati igranje, tako da se nadamo da će na tome i ostati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top