PC

Creative Assembly ispunio želju fanu obolelom od leukemije da zaigra Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms se još uvek nije pojavio, ali su velikodušni ljudi iz studija Creative Assembly omogućili jednom teško bolesnom fanu da zaigra igru pre svih.

Na redditu se pre nekoliko dana pojavila molba jednog korisnika koji je otkrio kako mu brat Robi boluje od leukemije čije se stanje pogoršava iz dana u dan i želi da mu se ispuni poslednja želja – da zaigra Total War Three Kingdoms.

Ovo objava je ubrzo stigla i do samih developera, koji su pozitivno reagovali na molbu i poslali su igru bolesnom fanu, kojeg je sve to jako obradovalo i koji je imao prilike da zaigra novu igru u omiljenom serijalu.

Na veliku žalost, Robi je preminuo par dana nakon što je dobio igru. Njegov brate se na redditu zahvalio studiju što je omogućio da njegov brat zaigra omiljenu igru i tako barem na kratko skrene misli.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top