PC

Cyberpunk 2077 neće imati demo za igranje na E3, ali nas očekuje nova prezentacija gejmpleja

Još pre par meseci je potvrđeno da će Cyberpunk 2077 biti na E3 sajmu, ali CD Projekt Red nije tačno otkrio šta možemo očekivati.

U međuvremenu se saznala informacija da je gejmplej dosta izmenjen u odnosu na verziju igre koja je prošle godine prikazana, svakako se nadamo na bolje, a ne kao recimo Anthem.

Što se tiče ove godine, jedan od čelnih ljudi kompanije CDPR je sada na Twitteru otkrio da Cyberpunk 2077 neće biti dostupan za igranje posetiocima u vidu demoa, čemu su se mnogi potencijalno nadali.

To je u neku ruku i razumljivo, jer nije praksa praviti probne demoe za open world igre, zbog silnih problema koji mogu da se dese.

Ipak, nećemo ostati uskraćeni za novi gejmplej, jer će developeri držati jednočasovne gejmplej prezentacije u kojima će oni uživo igrati i pričati o svim novim detaljima i promenama.

U svakom slučaju, mnogi fanovi jedva čekaju da se otkriju novi detalji vezani za Cyberpunk 2077, a nadamo se da će CDPR to i ispuniti i da će se konačno saznati datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top