PlayStation 4

Death Stranding dobio datum izlaska!

Nakon godina mističnih trejlera, zagonetki, tvitova i drugih oblika kriptovanog marketinga, konačno stiže dan kada ćemo moći da zaigramo Death Stranding, prvu igru Hideo Kodžime od kada je napustio Konami.

To će se desiti 8. novembra ove godine, kako smo mogli da saznamo u trejleru koji je pred preko 200 000 ljudi emitovan uživo na PlayStation Twitch kanalu.

Trejler je nosio naziv “Tomorrow Is In Your Hands” i traje nekih devet minuta. U ovom trejleru ima puno više razgovora karaktera u igri, kao i dosta više gejmpleja i lokacija, ali i pored svega toga – mi smo jednostavno i dalje zbunjeni, te i dalje nismo sigurni šta se kog đavola ovde dešava.

Ono što je sigurno, jeste da igra izgleda prosto neverovatno prelepo, možda i najlepša grafika koju smo imali prilike da vidimo u istoriji video igara, barem kada je dizajn karaktera (ljudi) u pitanju. Facijalne animacije su zastrašujuće realne, a sličnost karaktera sa osobama koje ih glume je praktično 1 kroz 1.

Uostalom, da vam ne prepričavamo detalje, uživajte u trejleru ispod i sami donesite zaključke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top