PC

Divide By Sheep je besplatan na Steamu

Ukoliko ste ljubitelji mozgalica, posebno onih koje se oslanjaju na matematiku, obradovaće vas činjenica da je naslov Divide By Sheep ovog vikenda potpuno besplatan za preuzimanje i zadržavanje u vašoj Steam biblioteci.

U igri smo u ulozi Kosača, koji želi da neke ovce odvede u svoje carstvo smrti, i u tome mu morate pomoći upravo vi!

Iako zvuči morbidno, igra je zapravo poprilično zabavna i izazovna, te vam obavezno preporučujemo da joj date šansu! Ako nište drugo, svakako je preuzmite dok je besplatna.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top